top of page
אני שקמה, נעים להכיר!
שיקוק הוא בלוג בישול ואפיה שנכתב מהרבה אהבה (ואולי אף קצת אובססיה) לעיסוק באוכל.
עם הזמן התאהבתי גם בצילום אוכל, על אף שעדין לא התפנתי ללמוד את זה באופן מסודר.
המתכונים מגיעים בעיקר מהבית – אמא, אבא, סבתא, חברות, חברים…
לעיתים ממקומות שונים ברשת (יצורף לינק למתכון המקורי), ומהמון ניסוי וטעייה.
הבלוג מיועד לחסרי ניסיון ומנוסים כאחד.
אני משתדלת להשתמש בחומרים טריים וכמה שפחות במזון מעובד, אבל לטובת מי שממהר, אציין גם את קיצורי הדרך האפשריים בכל מתכון.
(ועם זאת, ייתכן שתשתרבב לפה איזו עוגת ביסקוויטים)
לתגובות, בקשות, הארות והערות:
bottom of page