אודות

שיקוק הוא בלוג בישול ואפיה שנכתב מהרבה אהבה (ואולי אף קצת אובססיה) לעיסוק באוכל.
המתכונים מגיעים בעיקר מהבית – אמא, אבא, סבתא, חברות, חברים…
לעיתים ממקומות שונים ברשת (יצורף לינק למתכון המקורי),
ומהמון ניסוי ותהייה.
הבלוג מיועד לחסרי ניסיון ומנוסים כאחד.
אני משתדלת להשתמש בחומרים טריים וכמה שפחות במזון מעובד,
אבל לטובת חסרי המודעות (או הזמן), אציין גם את קיצורי הדרך האפשריים בכל מתכון.
(ועם זאת, ייתכן שתשתרבב לפה איזו עוגת ביסקוויטים 🙂 )
לתגובות, בקשות, הארות, הערות ומשלוח מתכונים:
shikma@shikook.co.il

Print Friendly