סלמון בשום ורוזמרין

המצרכים:

4 חתיכות של פילה סלמון

15-20 שיני שום

מספר ענפי רוזמרין

מעט שמן זית

מלח

אופן ההכנה:

חורצים חריצים עמוקים בדג (לא לחתוך לגמרי)

מורחים מעט שמן זית על הדג ובין החריצים

מקלפים את שיני השום ומכניסים אותן לחריצים בדג

מניחים את ענפי הרוזמרין

מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור לכ-20 דקות

מסירים את המכסה ומעלים לחלק העליון של התנור לעוד כ-5 דקות.

(מי שאוהב את הדג יבש יכול להשאיר אותו עוד מספר דקות בתנור ללא כיסוי)

Print Friendly

השאר תגובה