פרגיות בשרי ופטריות

המצרכים:

3 בצלים בינוניים

סלסלה וחצי של פטריות

5-7 פרגיות

כ-30 עגבניות שרי תמר

0.5 כפית קימל טחון

1 כפית כמון

0.5 כפית קארי

0.5 כפית פלפל שחור

1/2 כפית קינמון

3/4 כפית מלח

1.5 כפית סוכר

שמן

אופן ההכנה:

חותכים את הבצל לרצועות

ומטגנים

חותכים את הפטריות לפרוסות

מטגנים

מוסיפים בחזרה את הבצל

בינתיים חותכים את העגבניות לרבעים או שישיות

מוסיפים את העגבניות וממשיכים לטגן

מוסיפים כפית וחצי סוכר

מנקים את הפרגיות מעצמות/ חלקים לא לעיסים,

מערבבים בקערה מעט שמן עם חצי כפית קימל, כפית כמון, חצי כפית קארי, חצי כפית פלפל שחור ושלושת רבעי כפית מלח

מורחים את הפרגיות בשמן וצולים על מחבת פסים כ-2-3 דקות מכל צד

מוסיפים למחבת עם הירקות ומערבבים.

אם רוצים מוסיפים עוד קצת מלח לירקות

Print Friendly

השאר תגובה