קציצות גזר

המצרכים:

(להכפיל פי כמה שרוצים..)

על כל 2-3 גזרים בינוניים

ביצה אחת

כף שטוחה של קמח

חצי כפית סוכר

חצי כפית מלח

פלפל שחור

פפריקה חריפה

אופן ההכנה:

מקלפים את הגזרים

ומגרדים בפומפיה גסה.

מוסיפים את המלח, סוכר, פלפל, פפריקה, קמח וביצים

ומערבבים עד שנוצרת עיסה.

מחממים שמן חצי עמוק

כשהשמן רותח בוזקים לתוכו כורכום (כן כן!)

יוצרים קציצות ממש ממש דקות (אזהרה: אחרת הגזר לא מספיק להתרכך והקציצה “חיה”)

מכניסים לשמן וכשהצבע משתנה הופכים לצד השני.

Print Friendly

אנא השאר תגובה

  1. טל צור Says:

    שקמה המתוקה!
    הרבה זמן לא התראנו – מקווה ששלומך טוב!

    לא נכנסתי לאתר מזה זמן מה והנה בא לי להכין משהו טעים ומצאתי. קציצות גזר.
    נראה מעולה.

    תגובות ספציפיות יגיעו מחר.

  2. shikma Says:

    איזה כיף! אני מחכה לשמוע 🙂

  3. טל צור Says:

    טוב… אז אכן לקח הרבה זמן עד שהגיעה התגובה אבל הנה!
    מאז… הכנו את הקציצות גזר מספר פעמים כי הן פשוט מעולות !!

    פעם אחת הייתה בארוחת שישי והכנו כמות כפולה, לא נשאר.

    ומאז אפילו הפך פעם אחת לארוחה עיקרית.

    המלצתי היא לא להבהל שזה לא יציב, אחרי כמה דקות טיגון זה קציצתי!
    הפפריקה חריפה מוסיפה מאוד, כל אחד לפי טעמו.

  4. טל צור Says:

    שוב אני 🙂
    אחרי כמה שנים.. שוב באתי להלל את קציצות הגזר!

    שקמה מקווה ששלומך טוב וחיוך על פנייך!
    ביום שישי האחרון הכנו את הקציצות גזר וכמובן שביקשו את המתכון אז הנה אני פה מעביר את המתכון הלאה.
    תודה!

השאר תגובה